Mijn visie

Gezonder eten, meer bewegen, niet roken, beter met stress omgaan, voldoende slapen, minder alcohol drinken. Dit draagt allemaal bij aan een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Weten is echter nog niet doen. Gedrag veranderen
is moeilijk maar zeker niet onmogelijk. Je kunt hierbij gebruik maken van mijn kennis en vaardigheden als voedingscoach. 
 

Samen kijken we met welke kleine veranderingen in je voedingpatroon en je beweging je kunt beginnen aan je nieuwe leefstijl. Het is dus absoluut geen dieet. De veranderingen die je gaat toepassen zijn voor altijd en het is geen tijdelijke situatie zoals bij een dieet. Het kost daarom in het begin tijd om te kijken wat bij jou (en jouw gezin) past. Stapsgewijs ga je een nieuwe leefstijl aan.

Het is zeg maar duurzaam afvallen.

Je lichaam heeft goede voedingsstoffen nodig om goed te kunnen presteren.
Er wordt tegenwoordig steeds meer van je (lichaam) gevraagd. Ik geef je advies en inzichten over voeding, beweging en leefstijl.  
Het gaat erom dat jezelf thuis de juiste keuzes kunt maken. Honger hebben is niet nodig.

Goede voedingsstoffen tot je nemen zijn belangrijker dan calorieën tellen.
Je hebt in het begin wel inzicht nodig in wat je eet, drinkt en doet. Fitter worden spreekt mij in eerste instantie meer aan dan slanker zijn. En slank zijn staat in mijn visie niet voor dun of mager, het staat wel voor een gezond gewicht.

Is mijn visie voor jou een mogelijkheid naar een nieuwe leefstijl, neem dan de eerste stap en neem contact met mij op via telefoonnummer 06-20544957.
Een berichtje of  een appje sturen wordt gewaardeerd dan neem ik contact met jou op.