Werkwijze

Tijdens het intakegesprek neem ik ruim de tijd voor jouw verhaal en wat jouw wensen zijn. Wat wil je, wat doe je, hoe kan ik je begeleiden etc.

We gaan je voeding- en beweegpatroon doornemen. Voor het intakegesprek hou je
3 dagen bij wat je gegeten en gedronken hebt. Zo kunnen we dat gelijk bespreken tijdens het intakegesprek. Na ons gesprek ga je dit een korte periode bijhouden om inzicht te krijgen in je voeding- en beweegpatroon. Heb jezelf al voldoende inzicht over voeding dan kun je het bijhouden op een app overslaan. 

Meten is weten en doe ik door gebruik te maken van een bio-impedantie weegschaal. Dat is een weegschaal waarop je met blote voeten wordt gewogen door middel van een zwak elektrisch stroompje, daar voel je niets van en het geeft geen schade aan het lichaam. 

We maken na het weeg-moment en het gesprek gelijk concrete afspraken.

Wegen tijdens een consult is niet per definitie nodig. Het is wel handig voor een nulmeting maar mocht je thuis wegen prettiger vinden is dat ook geen probleem.  Gewicht als getal is niet het belangrijkste. Het gaat mij meer om wat geeft jou energie en wat kost jou energie. Eerst fitter worden en dan slanker.

Voor de ene persoon werkt wegen goed als stok achter de deur en voor de ander werkt wegen stressverhogend. En dat is niet de bedoeling. Een intakegesprek en een consult geven is dus maatwerk. Wat voor jou werkt, werkt voor een ander niet. Iedereen is anders en iedere situatie en leefstijl is anders.

Iedere persoon is uniek en heeft een eigen benadering nodig. Eigenlijk krijg je een persoonlijk traject op maat.

Door een stralende lach kun je zien dat je beter in je vel zit. En je voelt aan je broekriem of kleding dat je afgevallen bent.

Spreekt mijn visie en werkwijze jou aan dan kun je bij mij terecht voor een intakegesprek.
Graag contact opnemen via whatsapp 06-20544957 of sms zodat ik je terug kan bellen om een afspraak te maken.