Wie ben ik

Ik ben Danielle Renes en ik woon samen met mijn man en onze 2 dochters in Lopik.
In voeding en gezondheid ben ik geïnteresseerd geraakt doordat ik zelf (vage) gezondheidsklachten had en mijn zwangerschapskilo's bleef houden.

Na vele omzwervingen kwam ik er achter dat voeding veel meer is dan alleen eten en drinken.

Na een leerzame periode ben ik uiteindelijk fitter en slanker geworden. Het heeft tijd en energie gekost om uit te zoeken wat voor mij werkt. Nu ben ik blij dat mijn zoektocht gewenst resultaat heeft opgeleverd. En kan ik mijn ervaringen en kennis met jou delen als voedingscoach met voeding- en leefstijladviezen.

Voeding en beweging is belangrijk voor zowel je lichamelijke als je geestelijke gezondheid. Je voedt jezelf letterlijk tot de persoon die je bent (geworden). Ik heb de opleiding voedingscoach/ gewichtsconsulent gevolgd bij het Hamel College. Ik deel de mening van Hamel dat afvallen een meerdimensionale aanpak nodig heeft. De inzichten die ik heb gekregen ga ik gebruiken in mijn praktijk.

Ieder mens is uniek en heeft persoonlijke aandacht nodig. Die aandacht wil ik mijn klanten geven. En ik gun iedereen een gezond gewicht en een goede gezondheid.

Ik hou van wandelen en fietsen en ik ben sportief bezig met hardlopen bij REactive. Voor de afwisseling, variatie en gezelligheid doe ik regelmatig aan bootcamp bij Polderbootcamp in Schoonhoven. Plezier in bewegen staat voorop. Ik vind het belangrijk om bij een (sport)groep te horen en ik vind het leuk om daaraan sportieve doelen te koppelen. Een stok achter de deur hebben hierdoor kan ook fijn zijn. 

Een aantal van mijn persoonlijke kenmerken zijn: toegankelijk, verbondenheid, positief, grensverleggend en dynamisch.

Ik hoop dat jij gemotiveerd bent om af te vallen en een nieuwe leefstijl wilt aangaan. Je kunt blijvend afvallen met veranderingen in voeding- en leefstijl. 


Voor de coaching van kinderen naar een gezond gewicht heb ik de specialisatie Kind en Voeding gevolgd. Meer informatie vind je in het menu For kids.